Formidling

 

Gismo

Ejers udtalelse om Gismo:

Gismo er født den 21.06.09. og er søn af en Amstaff og en Amerikansk Bulldog.

Gismo er en flot og meget charmerende hund med glimt i øjet og et meget godt sind. Han blev renlig meget hurtigt, og er i det hele taget en særdeles lærenem og klog hund, der synes, at det er sjovt at lære nye ting. Han er altid glad og i godt humør.

Han er en rolig og kærlig hund, men kræver selvfølgelig en del motion. Han bryder sig ikke om heftig regn.

Gismo kan lide alle andre hunde og er vant til katte. Han kan vist bedre lide kattene, end de kan lide ham, men de er også et par gamle ”pensionist katte”.

Hvorfor vil vi så af med så dejlig en hund?

Det har i flere år været planlagt, at jeg, når mine sønner blev voksne og skulle flytte hjemmefra, ville sælge mit store hus og flytte i lejlighed.

Min ældste søn købte Gismo, da han var i et fast forhold, og Gismo derfor skulle bo hos kæresten, mens min søn aftjente sin værnepligt. Dette forhold holdt ikke, og så endte Gismo midlertidigt hos mig.

Da min søn skal i gang med uddannelse og arbejde, og derfor højst kan gøre sig håb om en lille lejlighed, synes vi ikke, at det er rigtigt at byde Gismo dette, da han bliver en stor hund med behov for plads og nogen, der har tid til ham.

Vores håb er, at finde en kærlig og omsorgsfuld familie / person, der har plads og tid til at tage sig af Gismo.

Min vurdering af Gismo:

Gismo er en rigtig dejlig hvalp med masser af mod på livet, han er meget nysgerrig og er meget lærenem.

Gismo er meget opmærksom på sin træner og elsker at lave noget, især at søge efter guffer i græsset og i krat. Han er god til sit og dæk øvelser og sidder pænt ved vejen og venter til man må gå over. Han kræver en tydelig fører og skal have klare retningslinjer om hvordan og hvorledes!

Gismo er utrolig charmerende og ved helt klart, hvordan man fedter sig ind. Han har de mest uskyldige øjne og de største poter så selv en orkan ikke kan vælte ham omkuld, han er og bliver en rigtig charme trold.

Gismo bliver en kæmpe hund, der skal aktiveres ihvertfald et par timer dagligt med udfordringer og hundetræning..

Familier med erfaring med store hunde og masser udenomsplads vil blive foretrukket..

Formidlingspris: 2000 kr.

Hvis du mener, at du kan give Gismo et trygt og spændende liv, så skriv nogle ord om dig selv eller ring til mig.

 starck@trickhest.dk eller 22977785