Jeg startede i sin tid med at træne hunde, da min kærlighed blev kastet over på hestene.. Jeg går meget op i at vores træning skal være sjov både for hest og rytter..

Jeg købte en oldenborg/ belgier blanding, som jeg var meget glad for, hun var min første hest efter nogle års pause fra hestene, og det var kærlighed ved første blik, desværre viste det sig, at hun havde gigt i alle fire ben og havde svært ved at bære sin egen vægt og efter råd med forskellige dyrlæger blev hun aflivet, det var forfærdeligt at skulle miste en god ven så tidligt..

Men så var det at lyset kom, efter et godt stykke tid med sorg og savn..

Jeg blev atter forelsket, det blev jeg på store hestedag, hvor jeg så fellponyer for første gang og jeg vidste at jeg måtte eje en fellpony, så efter et stykke tid, fuld at opringninger og undersøgelser om selve fellponyen, er jeg nu den lykkelige ejer af to fellhopper.

Den ene hoppe er 4 år og har den sjældne farve som skimmel og vil nok med tiden blive hvid.. hun er super skøn og er vild med at lave trick, hun vil hoppe på tungen for at gøre mig glad.. hun var to år da jeg fik hende, og jeg har brugt rigtig meget tid på at gøre hende ordentlig tam og tillidsfuld, nu stoler hun 100 % på at jeg vil hjælpe hende, hvis der skulle dukke noget op som hun ikke kan klare.. vi er et godt team hende og jeg...

Den anden hoppe er 2 år og er ualmindelig smuk, hun har også en sjælden farve og en en brun fell.. hun var 1 år da jeg købte hende og var helt rå, men er nu en rigtig kæle dække og er utrolig nysgerrig og er altid med på en oplevelse, hun bliver fantastisk.. hun er også et kæmpe nusse hoved, og vil helst hoppe ned i lommen på en :-).. hun bliver en super trickhest og skal også bruges til distance ridning, hvilke hun bliver super til..

Mine fellpiger betyder meget for mig og er mig en rigtig god ven og de kan lære mig, at livet ikke altid er så alvorligt, men at man skal huske at nyde nuet og hygge sig sammen med sine dyr :-).. planer har vi masser af og er altid med på en oplevelse :-)