Fælles ridetur til Hedeland. Turen er ved at blive arrangeret, så hvis du har mod på en skøn tur i det grønne sammen med andre hestetossede mennesker, så meld dig på, turen vil være på en dato, hvor flest kan komme med!! Dato kommer senere!

3. Okt. Opvisning med hestetrick m.m. hos Land og Fritid (dlg) i Ringsted kl 11-12.

Så vil vi sige velkommen til Bolt, som er vores nye familiemedlem, han er en dansk svensk gårdhund, en rigtig bølle hund, som holder hele familien beskæftiget med leg og træning.

Der er tilføjet nye billeder og punkter på hjemmesiden.

Det går super godt med Chocolate, hun er ved at acceptere bidet i munden og arbejder rigtig flot med rytter, nye billeder er tilføjet på hjemmesiden.

Sept. Vi var desværre ikke på Roskilde dyrskue alligevel, da Bonita var halt og Chocolate stadig er under tilridning..

5.  6. - 7. Juni vil begge ponyer være at se på Roskilde dyrskue, hvor de begge vil deltage i det store hesteshow, man er meget velkommen, til at komme og se dem i deres bokse og stille spørgsmål eller andet..

25. Maj begge ponyer er taget afsted til Hillerød hos Rikke Ellegaard, så vi kan træne til Roskilde dyrskue.

25. Maj Chocolate er blevet sendt til tilridning hos Rikke Ellegaard i Hillerød, hun vil sammen med en berider tilride Chocolate, det er vi meget spændte på..

Nu har vi så fået overstået julen og kommet godt ind i det nye år.. Nye udfordringer venter forude.. 2009 vil byde på nye kurser og ture ud i det grønne, program kommer snart..

 

28. Oktober: Chocolate er kommet hjem fra sommergræs og har taget det rigtig fint og er faldet i fin hak  med de andre i flokken.

 

26. Oktober: Agility med hest på Fuglesangsgård i Herfølge.

 

5. Oktober: Foredrag om børn og hunde på Køge Dyreklinik kl 13 - 14.30.

 

6. - 7. September: Vi var på Store Hestedag, det var en rigtig god oplevelse.

 

Har du et spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe.